Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1946

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1950

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2659

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/flatter-1.6.3/framework/common-functions.php on line 662
WEBSHOP |

WEBSHOP

Hos Detailkompagniet har vi 10 års erfaring med udvikling af webshops.

Det der adskiller vores webshops fra den normale standard shop, er vores langsigtede e-strategi som ligger bag hver eneste shop vi levere.

Hvorfor vil du som butik have en webshop? hvad er målet? Hvordan er konkurrencen på dine produkter? Hvordan skal kunderne finde netop din webshop? Hvad med sociale medier og nyhedsbreve?

En ting er at producere en webshop, noget andet er at lave et unikt design og en strategi som konvertere til køb fra nye kunder, frem for kun at servicere dine nuværende kunder i butikken online.

Vi tager en snak med jer om den løbende drift, hvad skal der til? Har i selv de kompetencer internt eller skal vi lære jer de basis driftsopgaver som følger med når man ejer en webshop?

Eller skal vi varetage dem for jer fremover, i form af en web-management aftale?

Vi levere en skræddersyet webshop til hver enkelt kunde, vores webshops er typisk bygget i Magento eller Shopify da vi mener disse webshopsystemer levere de uanede muligheder som gør man kan skalere sin shop i fremtiden og derfor ikke ”vokser” ud af sin shop når ens succes over tid vil indfinde sig.

Alle de webshops vi levere sammen med et kassesystem er integreret, så de synkronisere hvert 30 sekund både på lagerantal men også vareoprettelser, så dit samlede system kun skal vedligeholdes et sted.

Vores webudvikler og medejer har mange års praktisk og strategisk erfaring fra landets største modehuse og har samtidig udviklet og drevet egne webshops indenfor tøj og hårprodukter i flere år.

Det lyder måske dyrt…men det er det ikke,  giv Michael et ring og få en uforpligtende snak om dine muligheder og en analyse af det marked du sælger på.

Kontakt Michael