Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Pos

Detailkompagniet POS

Vores kassesystem hedder iPos og udmærker sig ved at det kan afvikles på stort set alle former for computere. Vi levere ikke et lukket system hvor man skal købe en specifik computer eller skærm for at bruge vores software.

Vi har kunder som allerede har en computer eller et touchsystem de ønsker at genbruge til det nye system. En del kunder har et ønske om en iPad eller en stilren Mac-computer som kassesystem. Det klarer vi også, vores system tilretter automatisk skærmbilledet til den enhed det bliver installeret på. Vores software virker på windows, Mac og iPad/iPhone.

Ønsker man i travle perioder at tilføje endnu en kasse, installerer man blot en App eller et stykke software på din computer eller iPad.

Vores vigtigste opgave da vi designede iPos, var at det skulle være brugervenligt. Der er meget få knapper og alle er tydeligt markeret i forhold til deres funktion.

Opgaver man sjældent løser vil nemt kunne huskes og oplæring af nyt personale vil tage meget kort tid.

Grundet brugervenligheden oplever vi meget sjældent at skulle yde support på systemet og derfor vil support også være gratis så længe du betaler for iPos softwaren.

iPos er ”bygget” ovenpå vores økonomisystem, derfor har vi adgang til rigtig mange funktioner på den relativt lette brugerflade, da vi har mulighed for at ”gemme” alle indstillinger til de enkelt funktioner væk i økonomisystemet. Det betyder for dig som kunde at systemet løser indviklede opgaver ved tryk på en knap.

Har ovenstående fanget din interesse, så læs mere på I-POS.