OM DETAILKOMPAGNIET

Detailkompagniet blev etableret på baggrund af ønsket om at gøre det nemmere og billigere For detailhandlen at etablere et velfungerende IT-system i deres butikker.

Ideen til Detailkompagniet opstod da vores 3 virksomheder, ved en tilfældighed flyttede sammen i et nyt kreativt iværksætter kontormiljø i Århus C. Efter kort tid begyndte vi at bruge hinandens viden og ideer på kryds og tværs. Vi startede nogle fælles kunder op sammen, som blev utrolig glade for vores fælles service og produkter.

Vi fandt hurtigt ud af, at de kunder som købte en webshop også havde brug for rådgivning og køb af både kassesystem- og økonomisystem. Omvendt havde de kunder som købte nyt kassesystem også tit planer om en webshop eller anskaffe sig en ny shop der kan integreres op mod kassesystemet.

De kunder vi talte med var lettere opgive eller frustreret over a have købt deres nuværende systemer hos 3 eller 4 forskellige leverandører ( Kassesystem, webshop, økonomisystem og integration ) Så de var rigtig glade for at vi kunne tilbyde dem alle ydelserne samlet og slippe for at blive kastet rundt imellem en masse leverandører som skød skylden på de andre når noget ikke fungerede.

Vi så derfor hurtigt et behov i markedet for en virksomhed der kunne levere et fullservice samlet produkt til en pris hvor de enkelte butikker kan forsvare det i forhold til den besparelse/indtægt systemet giver.

Vores ejerkreds består af personer som selv har drevet store webshops og tøjbutikker i mange år. Samlet har vi oveni 50 års erfaring fra IT branchen som konsulenter og udviklere. Det sikre at vores løsninger er baseret på knowhow og krav fra den branche vores kunder befinder sig i.

Kontakt

Vi har kontor i baggården af Klostergade 32 og Klosterport 4 (Galleri Grisk). Vi byder gerne på en god kop kaffe og snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Ring, mail eller brug vores kontakt form her på siden.

/Detailkompagniet

Klosterport 4
8000 Århus C
+45 28 50 50 90

hello@detailkompagniet.dk

Dit navn (påkrævet)

Din mail (påkrævet)

Emne

Besked