Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1946

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1950

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2659

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/detailkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/flatter-1.6.3/framework/common-functions.php on line 662
INTEGRATION |

INTEGRATION

Integration og API

Definitionen på integration, er den proces der gennemføres for at forene adskilte enheder og skabe en helhed.

Det vil i detailhandlen typisk betyde at vi forsøger at koble en webshop sammen med vores økonomisystem, kassesystem eller alle 3 ”enheder ” i et kredsløb.

API

Forskellen på Detailkompagniet og andre leverandører, er at vi ikke bare henviser til et API. API er typisk et stykke værktøj til at skabe adgang til et system, men det er kun værktøjet der tilbydes, selve integrationen udføres ikke af leverandøren. Hos Detailkompagniet opsætter vi integrationen i vores egen robot. Vi drifter og overvåger robotten efterfølgende, så vi sikrer at det altid kører.

Integration

Rent praktisk vil der være et behov for at en vare ikke både bliver solgt på webshoppen og i butikken, da vi så får skuffede kunder som forventer at modtage en bestilt vare, som egentligt er solgt til anden side i butikken. Butikkens produkter oprettes f.eks også kun et sted og vil automatisk blive overført til butikkens kassesystem.

Der vil også kunne være behov for at kassekladden, dagsafslutningen, kasserapporten automatisk vil blive overført til økonomisystemet fra kassesystemet og klargøres til bogføring.

Dette er eksempler på de udfordringer integration kan løse. Det frigiver tid, minimerer manuelt arbejde og fejl.

Hos Detailkompagniet løser vi disse udfordringer på en helt unik måde. Det der gør vores løsning unik er at den er baseret på software vi selv ”ejer” og har kodet fra bunden.

Forstået på den måde at vi benytter vores eget økonomisystem, eget kassesystem og webshop udviklet af os.

Vi/i skal ikke ud og samarbejde med 2 eller 3 part, vi kobler systemerne sammen og leverer et system som fungerer på de aftalte områder fra start.

Det betyder også at du som kunde kender de økonomiske rammer fra start, da vi udfra din kravspecifikation leverer det til en fast aftalt pris.

Vi leverer et samlet system, til en fast pris. Det betyder vi har nogle rammer at arbejde indenfor. Til gengæld virker det vi leverer og det mener vi som udgangspunkt er den rigtige måde at håndtere det, som er ”central-nervesystemet” i din butik.

Image